qode-eliptic-slider

Formació

 

Per a la Fundació Privada Trinijove la formació és un instrument fonamental per accedir a un lloc de treball. Molts joves o dones dels nostres barris tenen dificultats en trobar feina per la manca d’un perfil professional definit. També hi ha treballadors que es queden a l’atur i han de reciclar-se professionalment. Per això, i tenint en compte el paper clau de la capacitació en l’autonomia de les persones, des de la Fundació Privada Trinijove treballem en el camp de les accions formatives elementals i/o bàsiques segons el nivell de cada persona que accedeix als nostres projectes.

Des de la Fundació Privada Trinijove impartim

UEC – PNO

A la Unitat d’escolarització compartida – Programa Noves Oportunitats oferim una atenció personalitzada a l’alumnat segons les seves necessitats.

LLEGIR MÉS

Acció Formativa Emprendedors

L’Acció Formativa per a Emprenedors/es forma i assessora persones que tenen una idea empresarial i que volen aprendre a desenvolupar-la.

LLEGIR MÉS

Punt Formatiu Incorpora

El Punt Formatiu Incorpora acompanya i apodera els emprenedors que opten per crear el seu propi projecte empresarial.

LLEGIR MÉS

Curs Gestió Residus

Destinat a adquirir els coneixements teòrics i pràctics sobre la recollida, la classificació i l’agrupació dels diferents tipus de residus.

LLEGIR MÉS

PFI Fabricació Mecánica

El PFI Auxiliar Fabricació Mecànica, Ajust i Soldadura és un programa  formatiu especialitzat que ofereix una segona oportunitat a joves que no han aprovat l’ESO.

LLEGIR MÉS

Altres Cursos

Disposem d’altres cursos que són impartits en funció de les necessitats reals que disposin els col·lectius amb els quals treballem.

LLEGIR MÉS